TexasDespre noiDespre noi

Scurt Istoric

est. 2018

Texas bar-b-q

Octombrie 2018 reprezintă începutul povestii Texas Bar-B-Q, local născut din dorinta de a îmbina preparatele culinare americane cu cele mexicane.

De ce Texas?

Statul independent Texas se afla la granita dintre Mexic si Statele Unite, astfel reusim sa împrumutam delicii culinare din ambele bucatarii.

Felurile de mâncare preparate în bucataria noastră sunt gatite pe loc folosind cele mai proaspete ingrediente conform retetelor proprii, oferindu-va o experienta gastronimica de neuitat.

Semnificatie:

Numele “Texas” provine dintr-un cuvânt al unei limbi de tip Caddoan, “tejas” semnificând “cei care ne sunt prieteni”.

Teambuilding

Avem o echipă mișto, pasionată, dedicată, oameni ce sunt aici din ziua 1, ce au plecat poate pentru un trai mai bun în afară pentru o perioadă scurta dar s-au întors la noi și asta ne bucură! De fiecare dată am muncit ca o echipa si am pus clientul pe primul plan !
Orice client mulțumit de localul și preparatele noastre ne dă satisfacție iar tot procesul este in continua îmbunătățire, la fiecare 6 luni venim cu preparate noi, retete testate gândite astfel incat sa devina produsul vostru preferat
Ca rasplata a muncii noastre in fiecare an inchidem locatia si mergem in Teambuilding pentru relaxare, sa ne bucuram de timp cu echipa si sa ne încărcam bateriile !
Am creat o comunitate iar pentru majoritatea Texas-ul a devenit o “a doua casă” .

Viziteaza-ne

Strada Dobrogei 17, Călărași

Program:

Luni-Duminica: 08:00-24:00

Urmareste-ne
pe social
media